Miten mukaan?

Miten mukaan toimintaamme?

Mikäli olet kiinnostunut toiminnastamme, niin ota yhteyttä ja tule tutustumaan harjoituksiimme. 

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai olemalla yhteydessä suoraan Olpekon koulutusvastaavan kanssa. kts. yhteystiedot.

* Kaikki aloittavat toimintaamme tutustumisen tutustujan roolissa
- Tutustuminen toimintaan aluksi ilman koiraa 
- Koira mukaan harjoituksiin koulutusvastaavan ja hälytysryhmävastaavan päätöksellä
- Koulutusvastaavan päätöksellä hakemus varsinaisjäsenyydestä hallitukselle

* Hakemus varsinaiseksi jäseneksi
- Lähettämällä vapaamuotoinen hakemus yhdistyksen hallitukselle sähköpostitse
   oulujokilaaksonpelastuskoirat@gmail.com

* Hallitus tekee päätöksen jäsenyydestä yhdessä koulutusvastaavan kanssa

Yhdistyksemme varsinaiseksi jäseniksi pääseviltä henkilöiltä ja koirakoilta odotamme, että he ovat käyneet vähintään henkilöhaun peruskurssin ja/tai omaavat tarvittavat lähtötiedot pelastuskoiratoimintaan. 

Mikäli toiminnasta kiinnostuneella henkilöllä ei ole aikaisempaa taustaa pelastuskoiratoiminnasta, ohjataan hänet käymään henkilöhaun peruskurssi, jossa hän oppii teorian ja alkeet pelastuskoiratoiminnasta. Toiminnasta kiinnostunut voi käydä kurssin yksityisessä koirakoulussa tai yhdistyksessä joka järjestää hakukursseja.

Jäsenyys

Varsinaisjäsen: Aktiivisesti toiminnassa mukana oleva koirakko tai henkilöjäsen.

  • Osallistuu yhdistyksen viikkoharjoituksiin, hälytysryhmän harjoituksiin sekä yhdistyksen omiin koulutuksiin ja muuhun toimintaan
  • Osallistumisoikeus Suomen Pelastuskoiraliiton järjestämiin tapahtumiin ja liiton alaisten yhdistysten kokeisiin koiransa kanssa

Kannattajajäsen: Henkilöjäsen

  • On tukemassa jäsenyydellään yhdistyksen toimintaa
  • Halutessaan voi osallistua yhdistyksen toimintaan

Varsinaisilta jäseniltä edellytetään aktiivisuutta ja sitoutumista yhdistyksen toimintaan. Aktiivinen jäsen osallistuu harjoituksiin treenaamalla oman koiransa kanssa tai ilman koiraa ja mahdollistamalla myös toisien koirakkojen harjoitusten onnistumisen. Vastuu yhdistyksen sääntöjen mukaisesta toiminnasta ja toimintaperiaatteiden noudattamisesta on kaikilla jäsenillä.

Kannattajajäsen
voi osallistua yhdistyksemme järjestämään toimintaan kuten harjoituksiin henkilöjäsenenä erilaisiin koulutuksiin ja kokeisiin talkoolaisena. SPeKL:n tapahtumiin kannattajajäsenellä ei ole osallistumisoikeutta.

Jäsenmaksut 2021
Varsinaisjäsen 30€
Kannattajajäsen 10€


Jäsenmaksut on aina kuluvan kalenterivuoden riippumatta liittymisajankohdasta. Vastuu yhdistyksen sääntöjen mukaisesta toiminnasta ja toimintaperiaatteiden noudattamisesta on kaikilla jäsenillä.


Yhteydenottolomake

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita