Miten mukaan?

Jäsenhakemus

Jäsenyys

Jäseniltä edellytetään aktiivisuutta ja sitoutumista yhdistyksen toimintaan.
Aktiivinen jäsen osallistuu viikkoharjoituksiin treenaamalla oman koiransa kanssa ja mahdollistamalla myös toisien koirakkojen harjoitusten onnistumisen.

Sitoutuminen sääntöihin ja toimintaperiaatteisiin ilmaistaan vuosittain maksamalla yhdistyksen jäsenmaksu. Jäsenmaksu vuodelle 2017 on 30€.

Jäsenmaksu on aina kuluvan kalenterivuoden riippumatta liittymisajankohdasta. Vastuu yhdistyksen sääntöjen mukaisesta toiminnasta ja toimintaperiaatteiden noudattamisesta on kaikilla jäsenillä.

 • Oulujokilaakson Pelastuskoirat ry:n jäseneksi
  voi hakea...

  a.) Lähettämällä vapaamuotoinen hakemus yhdistyksen hallitukselle sähköpostitse:

  oulujokilaaksonpelastuskoirat@gmail.com
  TAI täyttämällä oheinen lomake. 

  Hakemuksesta tulisi käydä ilmi: Yhteystiedot, koiran rotu, ikä ja kutsumanimi, miksi haluat yhdistykseemme mukaan, minkälaisia tavoitteita sinulla on, pystytkö sitoutumaan aktiivisesti yhdistyksen toimintaan, tiedot pelastuskoiraharrastuksen taustoista; oletko harrastanut aikaisemmin pelastuskoiratoimintaa ja muu mahdollinen koulutustausta. Jos olet harrastanut pelastuskoiratoimintaa, niin kerro missä yhdistyksessä tai treeniryhmässä. Mikäli sinulla on suosittelijoita, voit liittää heidän tietonsa mukaan hakemukseen.

  Huom! Hakemus ei ole automaatio jäsenyydestä. Hakemuksen jälkeen alkaa toimintaamme tutustumisjakso, jonka kestoa ei ole määritelty.
  Jäseneksi pääsemiseen vaikuttaa aktiivisuus ja toimintaamme soveltuvuus. 

  b.) Yhdistyksen hallitus keskustelee jäsenhakemuksesta ja mikäli katsomme, että olet tervetullut tutustumaan toimintaamme, kutsumme sinut Facebookin treeniryhmäpalstallemme mukaan. 

        c.) Osallistumalla aktiivisesti treeneihin
             
        d.) Hallitus käsittelee hakemukset ja tekee                           päätökset

Varsinaisjäsen:

 • Aktiivisesti toiminnassa mukana oleva koiranohjaaja tai koiraton henkilöjäsen.
 • Osallistuu yhdistyksen viikkoharjoituksiin, hälytysryhmän harjoituksiin sekä yhdistyksen omiin koulutuksiin ja muuhun toimintaan.
 • Osallistumisoikeus Pelastuskoiraliiton järjestämiin tapahtumiin ja liiton alaisten yhdistysten kokeisiin koiransa kanssa.

Kannattajajäsen:

 • On tukemassa jäsenyydellään yhdistyksen toimintaa.
 • Halutessaan voi osallistua yhdistyksen toimintaan.